Karre – Kreativ, bygge & servers | Min historia

Hej! Mitt namn är Kasper och jag är en Minecraft spelare sedan ca 6 år tillbaka, och är även känd som Karre. Jag älskar detta spelet, framförallt eftersom alla har möjligheten att göra precis vad de vill – utan gränser. Även också att alla som vill uppleva saker inom minecraft, som dem flästa andra har gjort, kan det, dem som kanske först är nya, och har små drömmar om att t.ex. driva en server, kan det tillslut. Jag har ju då spelat minecraft i ca 6 år, och dem 2 första åren kunde jag inte så mycket, och det som jag drömde om då, det var då att skapa en server, men hade inte kunskapen inom det då, men nu, ca 4 år sedan, sitter jag här, och har upplevt det mästa som man kan i minecraft, har ägt flera servers, kan plugins och mycket om dem, kan starta upp en server och har snackat med flera stora minecraft spelare, t.ex. Padscraft, connybi, eskilstunasts och några till.

Tagged with:

1 thought on “Karre – Kreativ, bygge & servers | Min historia”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *