UnknownDexy – Min Minecraft karriär, Gammal Minecraft spelare | Min Historia

Rasmus (UnknownDexy)

 

Hej! Jag heter Rasmus och även kallad UnknownDexy. Jag började spela Minecraft ungefär 2012. Detta spel är så roligt, för att det tar aldrig slut. Man kan bygga vad man vill och var man vill utan att någon kan hindra en. För att Ni ska förstå Mina delar inom mitt liv så kommer jag Dela upp detta i stycken. Så kolla bara på Underrubrikerna nedanför så förstår du

 

Vem är Dexy?

Jag är en 15 år gammal kille med ett mål att prova något nytt ofta.

 

  • Jag går på Bjästaskolan i Örnsköldsvik. Jag börjar 9:an i höst. Mitt mål i livet är att bli Busschaufför. Och därför tänker jag gå Fordon/Transport i gymnasiet.
  • Jag är också en Youtuber med ca 100 subs. Jag försöker ladda upp så ofta jag kan men ibland är det tajt med tid För skolan går först av allt.
  • Just nu är jag Staff på en av Sveriges största Minecraft server. LestroNetwork
  • Jag är väldigt data kunnig
  • Jag gillar teknik

 

Min Minecraft Historia

2012

Här började min Minecraft karaktär leva. 2012 Så fick min brorsa ett Minecraft konto av mina föräldrar. Och då är de ju självklart att lillebrorsan(Jag) ville ochså ha ett sånt Minecraft Konto. Men jag fick inget. Så när min brorsa Slutade spela. Så fick jag hans konto. Och det var då min tid var inne

 

2013

2013 så körde jag mest ensam på Singelplayer. Så det var inte så mycket som hände här

2015

2015 så Fick jag reda på att man kunde köra på servrar av min brorsa. Och då fick jag reda på servern STyX Network och då började jag spela där och då fick jag reda på en Youtuber Som heter PADSCRAFT (Isak Lieback) 

 

2016

2016 var ett hemskt år för mig I början av 2016 Så fick jag först veta att jag hade ADHD och det var inget jag var stolt över. Men så Märker jag. Padscraft har lagt upp en ny video ( Denna ) Och då fick jag reda på att min favorit server skulle stängas.

 

2017

2017 Var ett ganska bra år. Jag hittade en ny svensk minecraft server som heter Lestro med Factions.

Och massa roligt hände det året. Men det är saker som är lite för privata för att ta upp här 😉

 

2018

2018 Så gick jag med i Isaks discord server och fick lära känna han. Jag blev ADMIN på hans Discord Server och vi började prata.

 

Tagged with:

1 thought on “UnknownDexy – Min Minecraft karriär, Gammal Minecraft spelare | Min Historia”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *