Scarmo – Serverägare, Filmfotograf och Utvecklare | Min Historia


Introduktion
Hej, jag heter Leo. Jag började spela Minecraft runt 2013, sedan dess har det gått lite upp och ner. Vissa perioder har jag spelat mycket, viss perioder inget alls. Jag lade av för gott med Minecraft runt 2017 (Under ett annat namn) men valde att komma tillbaka till communityt då jag såg att OversizeNetwork fortfarande fanns. Sedan dess har jag drivit 2 servrar, skaffat mig så extremt många nya vänner samt ovänner och helt enkelt gjort mitt liv lite mer glädjefyllt. Detta är min historia.

Mina första år
I mina första månader av Minecraft förstod jag inte så mycket, jag visste knappt att man kunde skapa en platt värld och när en vän visade det för mig tappade jag nästan hakan. Jag spenderade mest tid i creative och byggde av Keralis byggen. Sedan upptäckte jag Flerspelarläget, detta var som ett helt nytt spel för mig! Jag började med att spela på UberMC men sen spelade jag även hunger games och senare Cubecraft med mina klasskompisar som också hade köpt spelet. Jag var inte så insatt i Svenska communityt under denna period, utan spelade mest på internationella servrar. Sedan runt 2016 upptäckte jag OversizeNetwork, här skapade jag så otroligt många minnen och här upptäckte jag även att folk faktiskt kunda vara riktigt elaka inom det svenska communityt. Jag fick ta en del skit på grund utav vad jag sa och hur bra jag var på PvP osv, det fick mig även att sluta helt med Minecraft (2017). Efter detta spelade jag riktigt mycket CS:GO och CS:S med mina vänner men kom strax tillbaka till Minecraft under ett annat namn vintern 2018.

Comebacken
Jag började sakna Minecraft, så jag kom tillbaka till Oversize. Allt var annorlunda men jag var mest imponerad över att servern fortfarande fanns kvar, Jag spelade ungefär halva säsong 5 av factions men la av på grund av skolan. Efter detta ville jag och mina vänner starta en egen privat server där vi bara lekte runt, detta blev dock större en vad vi trodde. Det blev till Plexnet.

Plexnet Network
Jag började leka runt med plugins och blev riktigt insatt, jag älskade hur det fungerade och att det fanns så mycket att göra. Det var lite som ett mini-jobb. Jag gjorde servern offentlig runt 2 veckor senare, och fick inte in en enda spelare. Jag visste inte hur man marknadsförde. Jag måste erkänna att jag var riktigt naiv och fick servern medelstor på ett ganska fult sätt, jag kopierade andra servrar och använde i princip bara piratkopierade (leakade) plugins. Efter jag insåg att det jag gjorde var fel, började jag göra om servern, bit för bit. Vid vår tredje öppning nådde vi runt 40 spelare, jag blev så sjukt glad. Efter öppningen gick det neråt för Plexnet. Vi tappade spelare varje dag och till slut bestämde jag mig för att göra om servern IGEN. Det var även under denna period som jag började bli riktigt intresserad utav Trailers (mer om det senare). Nu började saker gå riktigt bra, vi fick med en veteran på projektet och att gick uppåt. Vi lanserade säsong 3 av factions och det gick asbra. Allt var perfekt, men sedan hände det en sak som jag väljer att inte nämna i denna historia då jag inte tycker att det är relevant längre och jag vill inte svartmåla någon. Kort därefter stängde servern för gott.

Trailers
Efter detta tog jag en paus och mådde riktigt dåligt. Sedan upptäckte jag att jag var bra på att göra trailers till Minecraft servrar. Jag började göra trailers på beställning och håller på med det än idag. Jag utvecklas hela tiden och försöker alltid få mina trailers perfekta.

Avslut
Tack för att du tog dig tiden att läsa min historia. Här nedanför finns en lista av personer som har varit inblandade både på ett bra och på ett dåligt sätt. Jag kommer fortsätta att medverka i detta community och kommer förhoppningsvis börja spela igen!

Listan (ingen ordning):

 • v0xe
 • VolublePizza
 • tueh
 • EnzoDiaz
 • EskilstunasTs
 • Slinkyyy
 • Erixon_
 • BarcaGamer
 • Engstom22
 • Filiip
 • Advertzz
 • Ossian
 • DrazzShadow
 • Gurr45
 • Philip320
 • Veixel
 • KevinCraft1983
 • Liam
 • Thequeenyolo
 • Karre
 • Nightsss
 • Connybi
 • Olofahlenius
Tagged with:

5 thoughts on “Scarmo – Serverägare, Filmfotograf och Utvecklare | Min Historia”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *