Factions reset på Hyter, hardcore event på Granskogen – Server Nyheter #1

Server Nyheter

Detta är första inlägget med server nyheter. När dessa inlägg kommer ut så kommer vi vilja uppdatera dig med vad som händer runt om bland de Svenska Minecraft servrarna så gott det går! Det kan vara svårt att veta exakt vad som händer och därför kommer vi försöka sammanfatta detta här när något större eller något roligt händer på de Svenska servrarna!

Hyter Network

Hyter har nyligen öppnat sin nya delserver “Survival”! Den har varit väl mottagen av spelarna och de som spelar där verkar ha roligt på servern. Serverns Factions säsong har även nyligen avslutats och därför kommer det den 11:e Oktober 19:00 öppnas en sprillans ny säsong av Factions på Hyter. Enligt dem själva så kommer det bli “Sveriges bästa factions säsong någonsin!” så vi får hoppas på det bästa.

Granskogen

Granskogen har mycket roligt pågång och om du skyndar dig hinner du kanske vara med på det senaste som händer i Granskogen. De kommer nämligen öppna en temporär del-server på deras nätverk som de kallar för “hardcore”. Man behöver ansöka sig in och ansökan stänger idag (när denna artikel skrivs). Här är informationen:

Vi kommer öppna upp en ny delserver. Denna kommer vara temporär och i svårighetsgrad “Hardcore”. Detta betyder att ifall man dör i spelet, så kommer man bli bannlyst från den delservern. (Enbart Hardcore)
Värt att notera – Man kommer ha tillgång till /wild (Cooldown på 2h mellan teleporteringarna) – Ifall man dör ingame, så kommer man bli bannlyst från Hardcore. – Det är tillåtet att förstöra för varandra. Det är tillåtet att döda varandra. Det är tillåtet att sticka varandra i ryggen. Kort & Gott – Du får använda fulspel till din egna vinning. – Det kommer varje dag skrivas ut i chatten var inloggade spelare befinner sig. (Broadcastas 1 gång / ~24h) – Eventet kommer vara Whitelistat – För att anmäla sig kommer man behöva fylla i ett Google Formulär.
Hur länge pågår eventet? – Eventet kommer utspela sig mellan vecka 41 & vecka 43. Start: Lördagen den 12e Oktober 2019 Klockan 15:00 Slut: Söndag den 27e Oktober 2019 Klockan 20:00
Hur vinner man eventet? Vinnaren kommer vara den som har klarat sig längst tid inloggad utan att ha dött. Man måste alltså överleva från början till slutet. Ifall det är mer än 1 person som har överlevt så utses den som har mest tid spelad på Hardcore som vinnare.

Länk till anmälan: https://bit.ly/2mzVkWG
Version 1.14.4
Enbart 1 konto per person, Alt-konton nekas. Observera att Anmälan stänger den 9 Oktober klockan 23:59.

Agonia

På Agonia händer det alltid grejer och det kommer ni märka i dessa nyheter! Jag kommer ta det i punktform för att det inte ska bli för mycket.

  • Agonia har haft massor med domstolsbeslut och nyval på servern. Winshires Maffia som är en grupp på servern vann valet.
  • Agonia har även öppnat ett nytt spelläge som de kallar för “tävlingsinriktad survival”.
  • De har bytt ut roterande Minigames på servern. “Hobbit” byts ut med “ensam hemma”.
  • De har också haft olika debatter och events på SMPn!
  • Agonia är inte längre endast en SMP utan erbjuder nu också andra spellägen på servern. De har nu blivit ett nätverk; grattis!

Skythex

Skythex har precis öppnat! En helt ny Factions server som ägs av YouTubern Abbe. De har haft en del problem med lagg – som för det mesta är löst – samt problem med ekonomin på servern. Detta är inga ovanliga problem för en nyöppnad server så vi på Svensk Minecraft tror att Skythex kommer lösa detta!

Det kommer ske en reset på Factions som ett försök att fixa till ekonomin på servern så spelupplevelsen blir bättre. De har redan börjat jobba på den nya säsongen, säsong 2.

Vid öppning lyckades Skythex nå 150 spelare vilket är roligt!

Oversize Network

Servern rullar på och inte så mycket har behövt uppdaterats på servern det senaste. En noterbar grej är dock att deras hub har fått ett coolt halloween tema vilket är roligt! Vi hoppas på mer kusligheter bland Minecraft servrarna nu när det närmar sig Halloween!!

xFun

Här har inte heller så mycket uppdateringar skett det senaste. Det hålls dock en hel del roliga events på servern så håll utkik för dem om du vill vara med på events!

90gQ Open

På Open har de öppnat en helt ny Parkour! Det är värt att kolla in!

 

Avslutning

Detta var allt för Server Nyheter denna gången. Detta konceptet kommer vi försöka bygga vidare på och gå djupare in på servrarna, men hoppas ni gillar detta första inlägget och känner att det är lite användbart!

 

Tagged with:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *