LIVE-Event & Lansering av Svensk Minecraft

Välkommen till Svensk Minecraft. Det är nu vi går ut offentligt med detta projekt som arbetats på i över 1 år. Målet är att förbättra den Svenska Minecraft gemenskapen. För att fira detta så kommer det ske ett LIVE-Event på våran YouTube-kanal kl 20:00. 

LIVE EVENT

Vad kommer vi göra under eventet?

Under eventet så kommer vi förklara projektet och vad vår framtidsplan är med hela Svensk Minecraft. Vi kommer även spela på de olika Minecraft servrarna som vi är partner med. Det kommer vara server-event, vi kommer prata med serverägare och vi kommer även ha en del andra gäster som kommer vara roligt!

Klicka in dig på event-länken här och ställ in en påminnelse NU för detta vill du inte missa. Prenumerera även gärna!

Tagged with:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *