SVENSKA MINECRAFT SERVERS

Tillsammans med Svenska Minecraft servers vill vi göra communityn bättre. Här kan du läsa om projektet samt se vilka servers vi samarbetar med!

Servrar vi samarbetar med

90GQ Open

Open är just nu Sveriges största Minecraft server med framförallt en tvist på Survival som fokus. Klicka in dig för att läsa mer samt få fram IP:n!

Kommer snart.

Kommer snart.

xFun Server

xFun är en rolig server som just har Prison, KitPvP och tillhandahåller just nu även xPlay! Klicka in dig för att läsa mer samt få fram IP:n!

Kommer snart.

Kommer snart.

Vad går detta ut på?

Vi vill öka kontakten mellan Svenska Minecraft Servers genom att ge serverägare, moderatorer, byggare & utvecklare egna chattar att snacka i på vår Discord server. Detta för att öka kvalitéten mellan servrar samt sammansvetsa communityn ännu mer! 

VI VILL HA EN STARK GEMENSKAP!

RIKTLINJER

Vi kommer även ge servrarna i samarbetet riktlinjer som vi hoppas de följer, samt vi kommer kräva att de följer för att få vara med i detta serverprogrammet. Dessa är inga restriktiva riktlinjer som kommer strypa kreativitet, utan istället riktlinjer som håller borta opassande saker från Svenska Minecraft Communityn.

EN STARK GEMENSKAP FÖDS AV ETT STARKT SAMARBETE

Vi har mycket erfarenhet sedan innan. Vi som är grundare av Svensk Minecraft har varit med och jobbat, grundat och ägt bland annat ovanstående servrar.

Gå med i serverägarprogrammet

För att vara med så behöver du dagligen uppnå minst 20 spelare och vara en server som är seriös! Klicka på länken nedan för att skicka in din ansökan.