SVENSKA MINECRAFT SERVERS

Tillsammans med Svenska Minecraft servers vill vi göra communityn bättre. Här kan du läsa om projektet samt se vilka servers vi samarbetar med!

Servrar vi samarbetar med

90GQ Open

Open är just nu Sveriges största Minecraft server med framförallt en tvist på Survival som fokus. Klicka in dig för att läsa mer samt få fram IP:n!

Menoxia

Menoxia

Menoxia är tillbaka, nu med nya ägare och en helt ny start! Klicka här för att läsa mer samt få fram IP:n!

Granskogen

Granskogen är en Svensk server som erbjuder Towny kombinerat med MCMMO och jobs. Klicka in dig för att läsa mer samt få fram IP:n!

Skythex

Skythex är en nyöppnad Factions server som ägs av den populära kreatören Abbe. Klicka in dig för att få fram IP:n!

xFun Server

xFun är en rolig server som just har Prison, KitPvP och tillhandahåller just nu även xPlay! Klicka in dig för att läsa mer samt få fram IP:n!

Agonia SMP

Agonia är en av Sveriges största SMP servrar som alla kan ansöka till! Klicka in dig för att läsa mer samt ansöka!

HyterNetwork_LOGO_png

Hyter Network

Hyter är servern som är känd för sin spännande Faction server. Klicka in dig för att få fram IP:n!

OverSizeLogo

OverSize Network

Oversize är en Svensk Minecraft server som erbjuder många olika spellägen! Klicka in dig för att få fram IP:n!

Vad går detta ut på?

Vi vill öka kontakten mellan Svenska Minecraft Servers genom att ge serverägare, moderatorer, byggare & utvecklare egna chattar att snacka i på vår Discord server. Detta för att öka kvalitéten mellan servrar samt sammansvetsa communityn ännu mer! 

VI VILL HA EN STARK GEMENSKAP!

RIKTLINJER

Vi kommer även ge servrarna i samarbetet riktlinjer som vi hoppas de följer, samt vi kommer kräva att de följer för att få vara med i detta serverprogrammet. Dessa är inga restriktiva riktlinjer som kommer strypa kreativitet, utan istället riktlinjer som håller borta opassande saker från Svenska Minecraft Communityn.

EN STARK GEMENSKAP FÖDS AV ETT STARKT SAMARBETE

Vi har mycket erfarenhet sedan innan. Vi som är grundare av Svensk Minecraft har varit med och jobbat, grundat och ägt bland annat ovanstående servrar.

Gå med i serverägarprogrammet

För att vara med så behöver du dagligen uppnå minst 20 spelare och vara en server som är seriös! Klicka på länken nedan för att skicka in din ansökan.