Vad gör vi? Varför finns vi?

Tillsammans med er bygger vi ett roligare, tryggare och intressantare Minecraft genom att bevara historien som skapas. Vi erbjuder dig som användare ett stort utbud av historier och intervjuer från kända profiler inom Minecraft.

"Skapa ett Minecraft där det är lätt, tryggt, roligt och intressant att spela tillsammans med alla"

vi hjälper serverägare.

  • Erbjuder serverägare billigare servrar genom oss.
  • Professionell hjälp från före detta Minecraft entreprenörer.
  • Hjälp med att hålla regler, användarvillkor med mera professionella för att det ska bli så bra som möjligt för både serverägare och spelare.

Att vara förälder är svårt nog.

Du som förälder upplever säkert att du inte vet eller har koll vad ditt barn gör på nätet. Vi har en text här med bra information till dig som är förälder.

  • Hur ska du hantera att ditt barn spelar för mycket?
  • Hur mycket är för mycket?

Vi bevarar din historia.

När man spelar Minecraft så skapas ständigt roliga och minnesvärda historier. Spelet är så kreativt så man kan göra exakt vad som helst, och detta gör att historierna blir väldigt rika. Vi vill bevara mer historier och fakta från spelet genom att få det nerskrivet så den inte försvinner!

Vår säkra server för alla

Att spela tillsammans är det roligaste man kan göra på Minecraft, och det öppnar ofta dörren för utveckling. Vi rekommenderar dig att kolla in våran server, för där kan du spela vanliga Minecraft med vänner, online!

Vilka är vi?

Jag började spela Minecraft väldigt tidigt, det var en kompis som rekommenderade spelet till mig när jag gick i klass 6. Jag såg väldigt snabbt att man kunde göra något som kallades för “servrar”. Jag blev genast jättenyfiken och började googla på hur man startade upp en egen Minecraft server.

Läs mer om mig på min profil.

Mitt Minecraft spelande började tidigt 2010 och spelet har varit med & utvecklat mig som person. Första åren spelade jag för det mesta antingen själv eller med min brorsa, men det utvecklade sig sedan succesivt till att jag började spela online med andra på spelet och det var då min kreativitet började flöda

Läs mer om vem jag är idag och min historia på min profil!