Vad gör vi? Varför finns vi?

Tillsammans med er bygger vi ett roligare, tryggare och intressantare Minecraft.

"Skapa ett Minecraft där det är lätt, tryggt, roligt och intressant att spela tillsammans med alla"

Vi samarbetar med svenska servers

  • Genom att samarbeta med våra Svenska Minecraft servrar så kan vi bygga bra relationer för att förbättra vår community tillsammans!
  • Vi har möjlighet att påverka mycket mer tillsammans!

håller ihop vår community!

Det viktigaste för oss är att se till att vår community hålls ihop och är så bra som möjligt! Ett sätt att hålla ihop communityn är Discord. Därför har vi en Discord server där ni kan prata med andra personer som älskar detta spelet lika mycket som du!

  • Vi rekommenderar dig verkligen att gå med i discorden!
  • På Discorden hittar du inte endast andra personer utan även bra information!

Vi bevarar din historia.

När man spelar Minecraft så skapas ständigt roliga och minnesvärda historier. Spelet är så kreativt så man kan göra exakt vad som helst, och detta gör att historierna blir väldigt rika. Vi vill bevara mer historier och fakta från spelet genom att få det nerskrivet så den inte försvinner!

Vår säkra server för alla

Att spela tillsammans är det roligaste man kan göra på Minecraft, och det öppnar ofta dörren för utveckling. Vi rekommenderar dig att kolla in våran server, för där kan du spela vanliga Minecraft med vänner, online!

Vilka är vi?

Personerna som arbetar på projektet är med i vad vi kallar för Team Svensk Minecraft

Jag började spela Minecraft väldigt tidigt, det var en kompis som rekommenderade spelet till mig när jag gick i klass 6. Jag såg väldigt snabbt att man kunde göra något som kallades för “servrar”. Jag blev genast jättenyfiken och började googla på hur man startade upp en egen Minecraft server.

Läs mer om mig på min profil.

Mitt Minecraft spelande började tidigt 2010 och spelet har varit med & utvecklat mig som person. Första åren spelade jag för det mesta antingen själv eller med min brorsa, men det utvecklade sig sedan succesivt till att jag började spela online med andra på spelet och det var då min kreativitet började flöda

Läs mer om vem jag är idag och min historia på min profil!